donderdag 31 augustus 2017

Hugs and kisses...

In mijn vorig blog schreef ik over minder dingen zelf doen. Taart bakken voor een verjaardag. Lekkere hapjes maken. Genieten van de voorpret. Tuinieren, hand-letteren het heeft allemaal even geen prioriteit. Ik ben blij dat ik op de been kan blijven, letterlijk. Ik heb momenteel weinig controle over mijn handen en hand letteren lukt even niet. En als je ergens heel heel veel moeite voor moet doen en het heeft dan niet het gewenste resultaat, dan laat je het voor wat het was. Misschien dat ik het later toch weer oppak. Maar nu even niet.


Ik heb lang nagedacht over een alternatief voor de zondag en heb er voor gekozen om deze kaartjes te laten zien. Het zijn eigenlijk borduurpatronen die ik ooit gebruikte om in quilts te verwerken. Ik borduurde deze tekst en naaide daar dan lapjes omheen. Dat was toch zo leuk om te doen :-) Het zijn mooie teksten en tekeningen en passen wel hier op het blog denk ik. De dames van Hugs and Kisses maakten ze. Ik dus niet!!! Op zondag zal ik voortaan hier zo'n kaartje laten zien en er incidenteel wat bij vertellen.
-
Ik weet nog goed dat oudste zoon me vertelde dat ik oma zou worden. Het kwam totaal onverwacht. Van student ging hij gelijk naar een gezin. Voor de goede orde: hij studeerde lang :-) Ik kreeg een kleindochter en daarna nog een heel rijtje kleinkinderen. Ik moest het oma zijn echt leren en ik heb vaak het idee dat het nog steeds niet helemaal lukt, maar we hebben wel veel plezier. En ja, ze zitten me echt in mijn hart. Net als mijn kinderen, schoonkinderen en de rest van de familie :-) Voortaan dus een mooi kaartje op zondag! Waarvan akte! :-)


1 opmerking:

  1. Ok...die zie ik met plezier tegemoet!

    En ach dat Oma zijn, je rolt er vanzelf in!!
    Zo leuk allemaal!

    Groetjes Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen